SPRING ROLLSY - Przepisy - Wolno gotowane - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

wolno gotowane 10H
Przepisy

SPRING ROLLSY

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Kruchą Wołowinę przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.Paprykę kroimy w paski i podsmażamy. Arkusze papieru ryżowego pojedynczo rozkładamy na płaskim blacie i lekko zwilżamy wodą, aż zmiękną. Na środku rozkładamy sałatę, paprykę, pozostałewarzywa i kawałki mięsa zmieszanego z sosem z pieczenia. 
  2. Całość posypujemy dymką, a następnie zawijamy do wewnątrz boki i rolujemy na kształt gołąbków. Podajemy z sosem ostrygowy jako dipem. Gotowe Spring Rollsy możemy również smażyć w głębokim tłuszczu. Wyśmienicie smakują zarówno na zimno jak i na gorąco.

Porcja dla 4 osób 

Czas przygotowania ok. 45 min.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów