Inspiracje - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Porady kulinarne

  • slide 1

    Ryby morskie -...

    Ryby stanowią także cenne źródło składników mineralnych takich, jak...

    Zobacz poradę
  • slide 1

    Sery Mozarella i...

    Do sałatek idealnie nadaje się ser Mozzarella oraz ser typu Feta, który...

    Zobacz poradę
  • slide 1

    Rukola i roszponka

    Rukola ma oryginalny, pikantny smak oraz silny aromat. Jest bogata między...

    Zobacz poradę
  • Zasady zdrowego żywienia w XXI wieku

    Zdrowe żywienie polega na dostarczaniu organizmowi wszystkich niezbędnych składników odżywczych we właściwych proporcjach.

    Dietetyk
    radzi
  • Części tuszy mięsa wieprzowego

    W zależności od części tuszy, mięso wieprzowe zawiera różną ilość białka, tłuszczu i energii. Do najchudszych rodzajów, o kaloryczności podobnej do mięsa z uda kurczaka, należy polędwica i schab środkowy.

    Dietetyk
    radzi
  • Zalety spożywania mięsa wołowego

    Mięso wołowe jest bardzo dobrym źródłem pełnowartościowego białka i witamin z grupy B, zwłaszcza B3 (niacyny) oraz B12.

    Dietetyk
    radzi
  • Owoce morza jako źródło składników

    Owoce morza są nie tylko bardzo smacznym, ale również wartościowym źródłem składników odżywczych. Są bogate w witaminy (B12, E i PP) i składniki mineralne.

    Dietetyk
    radzi
  • Przesolona zupa

    Przesoloną zupę możemy uratować, jeżeli wrzucimy do niej dwa surowe ziemniaki, zagotujemy zupę i po 10 min je wyjmiemy.

    Kuroniowie
    radzą
Wiecej przepisów