Przepisy - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Wyniki szukania

Znaleziono: 1288 przepisów

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Jesienna sałatka z pomelo ( 3 porcje)

    Pomelo obierz ze skórki. Wyfiletuj (wytnij cząstki owocu bez białych błonek), z reszty owocu wyciśnij sok. Połącz go z miodem. Śliwki i...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    KOCIOŁEK SINIGANG Z OŚMIORNICY, KREWETEK I RYBY

    Do garnka wlej 2 litry wody, włóż ośmiornicę, dodaj kardamon, sos Sriracha i liście laurowe. Gotuj ok. 10 min, po czym dodaj imbir,...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    KURCZAK ADOBO Z RYŻEM

    Mięso dokładnie umyj, osusz ręcznikiem papierowym i przełóż do miski. Dodaj sos sojowy, sól himalajską, kurkumę, cukier, ocet...

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    TAJSKIE CURRY PANANG Z KURCZAKA

    Bakłażana zalej wodą z solą, odstaw na 30 min. Odcedź, osusz na papierowym ręczniku i wstaw na 15 minut do piekarnika rozgrzanego do 180°C....

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    PAD THAI Z KREWETKAMI I TOFU

    Namoczony makaron odsącz, osusz i pokrój w mniejsze kawałki. Krewetki przekrój na pół, usuwając ogonki. Tofu usmaż z każdej...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    SAŁATKA Z ANTRYKOTU Z KOLENDRĄ

    Steki zamarynuj w sosie sojowym z dodatkiem pieprzu i połowy imbiru. Odstaw na 40 min w chłodne miejsce, po czym smaż na patelni grillowej, po 7 min z...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    ZUPA Z RYBNYMI KULKAMI I MAKARONEM

    Do garnka wlej 1,5 l wody. Dodaj włoszczyznę i 1 filet, a także 2 rozgniecione nożem i przekrojone na pół łodygi trawy cytrynowej, obierki...

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    ZUPA KOKOSOWA Z KREWETKAMI

    W dużym garnku zagotuj 1 l wody. Wrzuć do niej włoszczyznę, trawę cytrynową i imbir, gotuj na małym ogniu ok. 30 min. Dodaj pastę Tom Kha i...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    MARYNOWANA WOŁOWINA BULGOGI

    Wymieszaj imbir, sos sojowy, miód, cukier trzcinowy, dymkę, czosnek i olej sezamowy. Ziarna sezamu upraż na suchej rozgrzanej patelni. Kiedy...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    BIBIMBAP Z MAŁŻAMI PODWĘDZANYMI I ŁOSOSIEM

    Filet z łososia zamarynuj w sosie Teriyaki wymieszanym z pokruszonymi nori i solą. Odstaw na 30 min. Ryż ugotuj w lekko osolonej wodzie, trzymając...

Wiecej przepisów