Przepisy - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Wyniki szukania

Znaleziono: 1356 przepisów

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Dawne lody z owocami

    Mleko wymieszaj z cukrem, cukrem wanilinowym i skrobią ziemniaczaną. Wstaw na średni ogień i gotuj mieszając, aż zgęstnieje. Odstaw do...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Befsztyk z ziemniaczanym purée

    Ziemniaki ugotuj w osolonej wodzie, przeciśnij przez praskę do ziemniaków lub zetrzyj na tarce. Dodaj śmietankę i wymieszaj. Mięso lekko...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Befsztyk staropolski

    Ziemniaki obierz i ugotuj w osolonej wodzie. Grzyby przesmaż na patelni na 1 łyżce masła. Przypraw je solą, pieprzem i rozmarynem. Na dużej...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Babka nadziewana

    Masło utrzyj z cukrem na gładką masę (najlepiej przy pomocy miksera). Żółtka oddziel od białek i stopniowo, stale mieszając dodawaj je...

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    „Smoothie bowl” z melonem i bananem

    Melona przekrój na pół, wyjmij pestki i wydrąż część miąższu. Zmiksuj go z bananami (mogą być uprzednio zamrożone) i jogurtem...

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Zimowa sałatka z pieczonymi warzywami

    Buraki w skórkach owiń folią aluminiową, wstaw do piekarnika nagrzanego do 200°C, piecz ok. 25 minut, do miękkości. Równocześnie...

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Krem z buraków i jabłek

    Buraki (ze skórką) owiń folią aluminiową, piecz w temperaturze 200°C, aż będą miękkie (ok. 25 minut). Obierz ze skórki. W...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Świąteczna sałatka ziemniaczana

    Ziemniaki ugotuj w mundurkach, lekko ostudź i obierz. Buraki i ziemniaki pokrój w dużą kostkę, cebulę i korniszony drobno posiekaj. Warzywa...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Makowiec na ciepło z lodami straciatella

    Makowiec podziel na porcje i podgrzej w piekarniku w temperaturze 160 stopni przez 8 minut. Miętę potnij na cienkie paski. Ciasto ułóż na...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Indycze piersi a la vitello tonnato, limonkowe carpaccio z buraków

    Buraki ugotuj w całości. Mięso mocno podsmaż na maśle. Dopraw pieprzem i solą i zalej białym winem. Dodaj obrane ząbki czosnku i duś przez...

Wiecej przepisów