Przepisy - Wolno gotowane - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

wolno gotowane 10H
Przepisy

Znaleziono: 18 przepisów

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Krucha wieprzowina z jajkiem sadzonym i ziemniakami

    Wieprzowinę przygotowujemy wg informacji podanej na opakowaniu. Na rozgrzanej patelni z tłuszczem roślinnym lub masłem klarowanym podsmażamy...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Tortilla z kruchą wołowiną

    Wołowinę przygotowujemy wg informacji podanej na opakowaniu. Warzywa kroimy w drobne paski grubości zapałki, papryczki Jalapenio w bardzo drobną...

  • 3 głosy
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Krucha wieprzowina w sosie grzybowym z kopytkami

    Wieprzowinę przygotowujemy wg informacji podanej na opakowaniu.Na rozgrzanej patelni podsmażamy z masłem drobno pokrojoną cebulę.Gdy cebula się...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Farfalle z Kruchą Wołowiną

    Wołowinę przygotowujemy wg informacji podanej na opakowaniu. Na rozgrzanej patelni szklimy z oliwą z oliwek pokrojoną w drobną kostkę cebulę...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    SANDWICH

    Mięso podgrzewamy w piekarniku przez 30 min. w temperaturze220°C według instrukcji podanej na opakowaniu. Bułki kroimy i przypiekamy w tosterze lub...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    SPRING ROLLSY

    Kruchą Wołowinę przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.Paprykę kroimy w paski i podsmażamy. Arkusze papieru ryżowego pojedynczo...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    OSSOBUCO z duszonymi ziemniakami, selerem

    Goleń wołową przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Obrane i przekrojone ziemniaki smażymy na złoty kolor z każdej strony w głębokiej...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    OSSOBUCO z bigosem z boczniaków i cebuli

    Ossobuco przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Boczniaki kroimy w paski. Cebulę kroimy w piórka. W garnku z olejem smażymy cebulę i...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    OSSOBUCO z pęczakiem, burakami i sosem chrzanowym

    Ossobuco przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Pęczak przesmażamy w garnku na oleju, cały czas mieszając dodajemy wodę w małych ilościach...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    OSSOBUCO w curry

    Ossobuco przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. W garnku z grubym dnem podprażyć przez chwilę pastę curry, a następnie dodać 2 łyżki mleka...