Dorsz grillowany z pomidorkami - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Dorsz grillowany z pomidorkami

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

Przygotowanie:


Polędwiczki z dorsza myjemy, osuszamy, skrapiamy sokiem z cytryny, doprawiamy solą, pieprzem i rozmarynem, a następnie odstawiamyna 30 min do lodówki. Po tym czasie skrapiamy oliwą i grillujemyna aluminiowej tacce na średnio rozgrzanym grillu. Po 8 minutach przekładamy na drugą stronę i dokładamy pomidorki.Grillujemy jeszcze 5 minut.

 

Mistrzowski przepis na grilla przygotował Jakub Kuroń.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 głos