Tilapia z kruszonką - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Tilapia z kruszonką

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Zioła zmiksuj razem z bułkąi oliwą na kruszonkę, przypraw solą i pieprzem.
  2. Rybę przypraw do smaku soląi pieprzem. Na wierzchu filetów rozłóż porcję ziołowej kruszonki. Piecz ok. 13 min w temp. 180°C. Na ostatnie minuty możesz włączyć opcję grilla, aby zarumienić wierzch.
  3. Ocet połącz z miodem i oliwą, aż do uzyskania gęstej emulsji. Sałatę przed samym podaniem polej sosem. Na jej wierzchu ułóż kiełki.

Porcja dla 2 osób.

Przepis specjalnie dla Klientów Biedronki przygotowała Agata Jędraszczak.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 głos