Tuńczyk z sałatką szpinakową - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Tuńczyk z sałatką szpinakową

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Rybę natrzyj oliwą, przypraw solą i pieprzem, smaż na rozgrzanej patelni grillowej ok. 2 minuty z każdej strony - stek powinien pozostać w środku różowy.
  2. Cebulę pokrój w talarki, zalej sokiem wyciśniętym z cytryny, odstaw na kilka minut.
  3. Listki szpinaku połącz z przekrojonymi na pół pomidorkami i cebulą, całość skrop oliwą i przypraw do smaku. Podawaj z usmażonym stekiem z tuńczyka.

Porcja dla 2 osób.

Przepis specjalnie dla Klientów Biedronki przygotowała Agata Jędraszczak

 

 

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów