Stek z tuńczyka - Przepis z krajów morza śródziemnego - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Stek z tuńczyka

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Steki z tuńczyka dopraw solą i pieprzem. Na dużej patelni rozgrzej oliwę i zeszklij na niej cebulę oraz czosnek. Dodaj pokrojoną paprykę, podlej białym winem i duś bez przykrycia przez ok. 10 minut.
  2. Następnie na patelni ułóż steki z tuńczyka i duś całość pod przykryciem przez 6-7 minut. Podawaj przybrane natką pietruszki i cząstkami cytryny.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów