Halibut w łagodnym sosie curry z kolendrą - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Halibut w łagodnym sosie curry z kolendrą

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Halibuta pokrój na mniejsze kawałki i wymieszaj z solą, pieprzem, sokiem z całej limonki oraz 1 łyżką rozpuszczonego oleju kokosowego.
  2. Resztę oleju rozgrzej w rondlu. Podsmaż na nim cebulę, paprykę, imbir i czosnek. Dodaj sos Mild Curry, a następnie kolendrę i pomidorki. Podlej 0,25 szklanki przegotowanej wody i wymieszaj. 
  3. Do sosu dodaj zamarynowanego halibuta. Gotuj na małym ogniu ok. 10 min.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów