Occhi di lupo z tuńczykiem i bobem - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Occhi di lupo z tuńczykiem i bobem

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Makaron ugotuj al dente wg wskazówek podanych na opakowaniu. W czasie, kiedy się gotuje, rozgrzej na patelni oliwę i podsmaż na niej cebulę oraz seler naciowy. Dodaj bób, odsączonego z oliwy i rozdrobnionego tuńczyka oraz anchois.
  2. Wymieszaj i smaż razem około 5 minut. Dodaj na koniec pietruszkę, masło oraz sól i pieprz. Wymieszaj z ugotowanym makaronem.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów