Sałatka rybna po rosyjsku - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Sałatka rybna po rosyjsku

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Dokładnie umyte ziemniaki i jajka umieść w garnku z osoloną wodą. Gotuj 10 minut, wyjmij jajka, a ziemniaki gotuj aż do miękkości. 
  2. Do oddzielnego garnka z osoloną wodą włóż filety z morszczuka. Gotuj około 5 minut, po czym odsącz i odstaw do ostygnięcia. 
  3. Ziemniaki obierz i pokrój w kostkę. Dodaj marchewkę z groszkiem i podzielone na kawałki filety oraz majonez, dokładnie wymieszaj. 
  4. Na dużym półmisku rozłóż mieszankę sałat, na nią wyłóż gotową sałatkę. Udekoruj pokrojonymi na cząstki jajkami oraz oliwkami.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 głos