Sałatka z tuńczyka i fasoli czarne oczko - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Sałatka z tuńczyka i fasoli czarne oczko

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Fileciki anchois włóż do salaterki, rozgnieć je widelcem i wymieszaj z czosnkiem. Cały czasmieszając dodaj powoli oliwę, a następnie sok z cytryny i majonez. 
  2. Fasolkę odsącz na sicie, wypłuczpod zimną bieżącą wodą i przełóż do salaterki. Dodaj rukolę, wymieszaj. Na wierzchu ułóżkawałki tuńczyka i papryki. Przed podaniem sałatkę posyp crostini i posiekaną pietruszką.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów