Steki z tuńczyka z pasta paprykowa - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Steki z tuńczyka z pasta paprykowa

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Steki z tuńczyka dopraw z obu stron solą z chili i czosnkiem. Oliwę rozgrzej na nieprzywierającej patelni. Steki smaż na dużym ogniu po 2 minuty z każdej strony. Usmażonego tuńczyka przełóż na talerz. 
  2. Skrop sokiem z 1 cytryny i posmaruj z obu stron pastą paprykową. Przed podaniem udekoruj cząstkami cytryny i koperkiem. Podawaj z gotowanymi ziemniakami.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów