Makowiec na ciepło z lodami straciatella - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Makowiec na ciepło z lodami straciatella

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Makowiec podziel na porcje i podgrzej w piekarniku w temperaturze 160 stopni przez 8 minut.
  2. Miętę potnij na cienkie paski.
  3. Ciasto ułóż na talerzach. Na każdą porcję połóż łyżkę lodów straciatella
  4. Na porcję zetrzyj skórę ze sparzonej pomarańczy i posyp posiekaną miętą. 

Czas: 15 min

Porcje: 4

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 głos