Spaghetti al pesto di rucola SPAGHETTI Z PESTO Z RUKOLI - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Spaghetti al pesto di rucola SPAGHETTI Z PESTO Z RUKOLI

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Makaron wrzuć na gotującą, osoloną wodę i gotuj przez 9 minut.
  2. Rukolę, bazylię, parmezan, orzechy pinii, czosnek i oliwę umieść w kielichu Hoffen Chef Express.
  3. Miksuj przez 15 sekund ustawiając obroty na 5, po czym zwiększ obroty na 7 i miksuj jeszcze kilka sekund. W razie potrzeby dodaj więcej oliwy.
  4. Cukinię potnij w cienkie plastry wzdłuż i sparz je przez kilka sekund w wodzie, w której gotuje się makaron. Odsącz plastry na ręczniku papierowym i dekoruj nimi talerz. Makaron odcedź zachowując odrobinę wody i natychmiast wymieszaj z pesto. W razie potrzeby dolej wody. Dekoruj suszonymi pomidorami.  
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów