Insalata di tacchino SAŁATKA Z INDYKA - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Insalata di tacchino SAŁATKA Z INDYKA

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Mięso przypraw solą i pieprzem. Smaż je na oliwie po minucie z każdej strony, aż się zarumieni. Następnie wstaw je na 15 minut do piekarnika rozgrzanego do 200°C.
  2. Gruszkę obierz i pokrój w ósemki. Pomidorki ponacinaj lekko nożem i sparz we wrzątku, aby zdjąć skórki.
  3. Indyka pokrój w paski i serwuj na miksie sałat z pomidorkami, gruszką, orzechami i gorgonzolą. Przed podaniem skrop wszystko oliwą.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów