Zupa kokosowa z krewetkami - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Zupa kokosowa z krewetkami

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

W dużym garnku zagotuj 1 l wody. Wrzuć do niej włoszczyznę, trawę cytrynową i imbir, gotuj na małym ogniu ok. 30 min. Dodaj pastę Tom Kha i mleczko kokosowe, dopraw pieprzem, sosem rybnym, sokiem z limonki i cukrem, porządnie wymieszaj. Następnie dodaj do zupy krewetki, a po 10 minutach – cukinię, grzyby mun, pomidorki i pieczarki. Dodaj listki kolendry i gotuj jeszcze ok. 5 min.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów